Publicerad 17 Augusti, 2017

› Välkommen Camilla!

Vi hälsar Camilla Carnmo välkommen till Biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg! Hon kommer att arbeta med litteraturen som konstform och läsfrämjande för vuxna.

Publicerad 16 Augusti, 2017

› Välkommen Elin!

Vi hälsar Elin Nilsson välkommen till Biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg. Elin ska jobba med barn och unga tillsammans med Sara Wijk under hösten. Vi har ställt några frågor till Elin.

Anne-Marie Körling

Publicerad 15 Augusti, 2017

› Anne-Marie Körling till Karlskrona 18 oktober

I maj i år arrangerade Biblioteksutveckling utbildningsdagen Läsglädje för stora och små i Olofström. Under den dagen skulle läsambassadör Anne-Marie Körling hållit en föreläsning som fick ställas in på kort varsel. Eftersom många av deltagarna hade sett fram emot föreläsningen så har vi bjudit in Anne-Marie igen.

Publicerad 5 Juli, 2017

› Remake filial - Hällevik

Hälleviks bibliotek återinvigdes 3 juli efter ha varit stängt några veckor. Det var många glada tillrop från Hälleviksborna. Remake filial är ett projekt Biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg och Slöjd i Blekinge har drivit tillsammans med Hälleviks bibliotek och nu finns en liten rapport om projektet med före och efter-bilder.

Skylt med övervakningskamera

Publicerad 3 Juli, 2017

› Lite om expertnätverksträffen i Kista 19–20 juni

Digital integritet, digital säkerhet, spårning, spionprogram, tracking