Publicerad 18 November, 2019

› Ge ut, komma ut, nå ut

Ge ut, komma ut, nå ut. Fortbildningsdag för litteraturskapare

Publicerad 30 Oktober, 2019

› På resa till bibliotek i Holland

I början av september åkte biblioteksanställda i Blekinge och Kronoberg till Holland för att lära sig mer om det holländska biblioteksväsendet. Det blev en resa med många intryck och många bilder. Nu delar deltagarna med sig av sina upplevelser. Ha ett härligt läslov!

Publicerad 28 Oktober, 2019

› Träffpunkt biblioteksplaner hösten 2019

KB anordnar vår och höst ett möte kring våra biblioteksplaner, Träffpunkt biblioteksplaner. Den 24 oktober bjöd de in till Stockholm och flera av bibliotekscheferna i länet och några tjänstepersoner var på plats. Här kan du läsa ett kort sammandrag av dagen.

Publicerad 19 September, 2019

› Dags att söka projektmedel från BiBK!

BiBK vill stimulera och stödja utvecklingsarbete på biblioteken genom att ge biblioteken möjlighet att söka projektmedel. Sista ansökningsdag är för höstens ansökningsomgång är 15 oktober.

Publicerad 8 Augusti, 2019

› Att arbeta, leva och överleva som författare – en fortbildningsdag 19/9

Biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg bjuder in dig som är litteraturskapare i Blekinge och Kronoberg till en heldag om att verka i en föränderlig bransch, torsdagen den 19 september.

Ett samarbete mellan Region Blekinge och Region Kronoberg

Region Blekinge