Weine, Sara, Maria, Anna och Kristina i ett gruppfoto.

Publicerad 19 Juni, 2017

› Sommar och semester!

Nu är det dags för oss att gå ut och njuta av sommaren. Här kan du se när vi är lediga.

Bibliotekspersonal med ett frågetecken på ryggen vid bokhylla

Publicerad 19 Juni, 2017

› Program klart: Mediedag 2017

Biblioteksutveckling och Regionbibliotek Kalmar län bjuder in till Mediedag 2017. I år är vi på Växjö stadsbibliotek den 14 november. Här hittar du programmet!

Publicerad 30 Maj, 2017

› Inspirationsdag om högläsning

Välkommen till Lokstallarna i Karlshamn den 3 oktober kl. 13-16 på en inspirationsdag om högläsning!

Trappan till Biblioteksdagarna

Publicerad 17 Maj, 2017

› Biblioteksdagarna i repris

I förra veckan gick Biblioteksdagarna av stapeln i Växjö. Givetvis var alla vi på BiBK på plats och här är några nedslag från oss.

Två personer vid varsin dator i fågelperspektiv

Publicerad 15 Maj, 2017

› Vi söker två verksamhetsutvecklare

Biblioteksutveckling söker en verksamhetsutvecklare för läsfrämjande och litteratur och en verksamhetsutvecklare för bibliotek, barn och unga.