Två personer vid varsin dator i fågelperspektiv

Publicerad 15 Maj, 2017

› Vi söker två verksamhetsutvecklare

Biblioteksutveckling söker en verksamhetsutvecklare för läsfrämjande och litteratur och en verksamhetsutvecklare för bibliotek, barn och unga.

Trappan till Biblioteksdagarna

Publicerad 17 Maj, 2017

› Biblioteksdagarna i repris

I förra veckan gick Biblioteksdagarna av stapeln i Växjö. Givetvis var alla vi på BiBK på plats och här är några nedslag från oss.

Publicerad 2 Maj, 2017

› Nu går det bra att nå oss via mail igen!

Vi har under förmiddagen haft problem med vår mailserver. Men nu kan vi läsa och skicka e-post igen.

Del av omslag till skriften Kulturen i siffror 2017

Publicerad 25 April, 2017

› Kulturen i siffror 2017

Myndigheten för kulturanalys har gett ut skriften Kulturen i siffror 2017 som innehåller aktuell statistik för bibliotek, bokförsäljning, bokläsning, studieförbund, museer, biografer och musikbranschen.

Publicerad 13 April, 2017

› Ny bok om medieutveckling

Regionbibliotek Östergötland har gett ut boken Medieutveckling och beståndsförnyelse. Boken är en praktisk handledning för folkbibliotek och har sin utgångspunkt i Götabiblioteken men är användbar också för andra bibliotek.