Publicerad 12 Oktober, 2017

› Det blev en fartfylld nätverksträff: Barn, unga och bibliotek i Alvesta

Den 10 oktober hade vi en nätverksträff för gruppen barn, unga och bibliotek i Alvesta. Det blev en fartfylld dag där vi bland annat lärde känna varandra bättre, diskuterade begreppet läsfrämjande och tog ett avstamp kring MIK för barn och unga ur ett folkbiblioteksperspektiv.

Publicerad 22 September, 2017

› Nätverksträff - interkultur

Den 30 november är det dags för nätverksträff för interkultur. Träffen hålls på Växjö stadsbibliotek och temat är Vad gör vi nu? och vi lyfter frågan vad som händer på biblioteken efter den stora anstormningen av nyanlända 2015.

Publicerad 21 September, 2017

› Skolbiblioteksdag Växjö 8 november

Biblioteksutveckling bjuder in till skolbiblioteksdag på Växjö stadsbibliotek den 8 november. Här hittar du program och anmälan.

Broschyr med texten Think it, make it, share it

Publicerad 18 September, 2017

› Dags att söka projektmedel från BiBK!

BiBK vill stimulera och stödja utvecklingsarbete på biblioteken genom att ge biblioteken möjlighet att söka projektmedel. Sista ansökningsdag är för höstens ansökningsomgång är 15 oktober.

Publicerad 5 September, 2017

› Nätverksträff: barn-unga och bibliotek

Välkommen på nätverksträff för barn-unga och bibliotek den 10 oktober på Alvesta bibliotek.