Bilderböcker som ligger i en hög.

Publicerad 15 jan, 2018

Artiklar om Språkstegen

Språkstegen har omnämnts i medier vid flera tillfällen de senaste dagarna.

Boktugg, en nyhetsbevakningstjänst med redaktionellt material, har gjort en intervju med vår projektledare Sara Wijk. Boktugg bevakar bokutgivning, bibliotek, läsande och litteratur och har knappt 3000 följare på sin facebooksida. Läs Boktuggs artikel här.

Blekinge Läns tidning har intervjuat Veronica Nord, barnbibliotekarie på Ronneby och Kallinge bibliotek om Språkstegen och programverksamhet för de yngre barnen. Läs BLTs artikel här.

Logopedforum, ett nationellt nätverk för logopeder, har skrivit om Språkstegen och länkat till radiointervjun i RadioBlekinge från i våras. Läs Logopedforums artikel här.