Lättlästhylla på Lessebo bibliote

Publicerad 26 jan, 2017

Välkommen till nätverksträff för tillgängliga tjänster och medier

Välkommen till en träff för bibliotekspersonal som arbetar med frågor som rör tillgängliga tjänster och medier onsdagen den 22 mars 2017 kl. 09.30-15.00 på Ljungby bibliotek. Under dagen pratar vi uppsökande verksamhet, dyslexi, lättläst och mycket annat som har med tillgänglighet att göra. Det blir presentation, diskussion och workshop.

På förmiddagen presenterar Jens Christiansson verksamheten på Ljungby bibliotek och Tommy Åberg berättar om projektet 75 plus. På eftermiddagen jobbar vi med taxonomi för tillgängliga tjänster och medier på biblioteken i Blekinge och Kronoberg. Det blir också tid för några övriga frågor.

I vår kalender finns hela programmet och övrig information.

Anmäl dig via anmälningsformulär senast 15 mars.